InGoedeBanen.nl

InGoedeBanen.nl (IGB) en Digivotion werken samen om de flex branche nog beter van dienst te kunnen zijn. Door een koppeling tussen het DigiSelf CMS/ATS/CRM platform en IGB wordt het mogelijk om het gehele proces van geautomatiseerde vacature plaatsingen vanuit de beheeromgeving van DigiSelf aan te sturen naar IGB. Zodoende creëren we voor onze klanten een geoptimaliseerde en geïntegreerde oplossing die echt rendement oplevert.

Meer weten mail naar sales@digivotion.nl of bel 010 - 74 70 141
 

Over InGoedeBanen.nl

InGoedeBanen.nl is al bijna een decennium één van de meest gebruikte recruitment tools in Nederland en België. Door onze brede kennis over de (online) recruitment mark zijn we inmiddels uitgegroeid tot volwaardig partner op het gebied van multiposting. Inmiddels bedienen we een derde van de grootste plaatsers uit de Jobfeed top 500.

Door de kwaliteit van ons product, de transparante tariefstelling, de toegankelijke en bereidwillige organisatie, werken wij voor honderden bedrijven in Nederland en België en we blijven groeien!
 

Over Digivotion

Digivotion is ruim 10 jaar actief in webbuilding en heeft met het DigiSelf platform alle tools en apps beschikbaar voor het beheren van websites en het automatiseren van het sollicitatieproces en het vacature management. Inclusief de koppelingen met backoffice flex- en verloningssoftware. En dat doen we inmiddels voor een groot deel van de middelgrote spelers in de flex en recruiting branche.

 

Voorbeelden

Wie u kunt bellen?

Voor verkoop: Don

010-74 70 141

don@digivotion.com

 

Voor service: Barbera of Nick

010-74 70 141

service@digivotion.com